sunnuntai 18. helmikuuta 2018

wingerit



Hei! nyt kerron teille wingereistä. Wingerit ovat kuvan etummaisena ja niillä on siivet. Siivet ovat kyllä aika erilaiset kuin tavallisen pegasuksen siivet koska pegasuksien siivet ovat aina kiinni kun taas wingereiden siivet taipuvat vähän mutta wingereiden siipiä ei kannata väännellä koska ne voivat mennä rikki! Esittelen nyt kuvan Wingerit järjestyksessä. ensimmäisen eli tuon vaaleanpunaisen nimi on Sun glider. Sun glider on tamma eli tyttö poni. Se tuli kauppoihin 1988-89 luvuilla. 
Se kuuluu sarjaan Windy Wing ponies. nyt esittelen seuraavan ponin siis tuon turkoosin sen nimi on Buzzer. Buzzer on tamma eli tyttö poni. sen söpöysmerkit ovat mehiläinen ja 3 kukkaa. poni on turkoosi. Buzzer on sarjasta Summer Wing ponies. se tuli kauppoihin 1987-88luvuilla. Nyt esittelen seuraavan ponin siis tuon jolla on erilainen asento sen ponin nimi on Glow. Glow on tamma eli tyttö poni. se tuli kauppoihin 1987-88 luvuilla. Se on sarjasta nimeltä summer wing ponies. Sen söpöysmerkki on pinkki tulikärpänen. Glowin hiukset ovat oikeasti haalean pinkit mutta ne muuttuvat aikaa myöten  valkoisiksi. Nyt esittelen seuraavan wingerin siis tuon violetin. Sen nimi on Flurry. Flurry on tullut kauppoihin 1988-89 luvuilla.Se on sarjasta wingy wing ponies. Se on tamma eli tyttö poni. Sen söpöys merkki on lumi hiutale. Flurryn silmät ovat vaalean siniset. Ja sen hiukset vaalenevat aikaa myöten kokonaan valkeisi. Nyt esittelen viimeisen minun oman Wingerin.Sen nimi on Little flitter. Little flitter tuotiin kauppoihin vuosina, 1987- 88. Se on sarjassa nimeltään
 Summer Wing Ponies. Se on tamma. Sen söpöys merkki on pinkki kolibri. Little flitterinkin hiukset voivat aikaa myöten muuttua valkeiksi. 








                                                Wingerit ovat siivistä hyvin herkkiä!